Carglass carrosserie Malle

Nijverheidsstraat 12, 2390 Malle
4.66
(64 comments)
Carglass carrosserie Malle

Maak kennis met Carglass Carrosserie uit Malle

Carglass klinkt je misschien al wel bekend in de oren maar weet je ook dat je bij Carglass terecht kan voor meer dan alleen schade aan je autoruit? Carglass Carrosserie Malle verzorgt schade groot én klein. Van de kleinste krasjes tot de grootste deuken. Daarnaast kan je er ook terecht voor het vervangen van lampen of velgen, voor het herstellen van hagelschade, voor het verwijderen van roest, enzoverder. Kortom, een service op maat van jouw wensen.

Waarom kiezen voor Carglass Carrosserie uit Malle

Als je kiest voor Carglass Carrosserie uit Malle kan je rekenen op meer dan 25 jaar expertise. Een team van ervaren techniekers zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk terug de baan op baan op kunt. Dit kan je letterlijk nemen, meestal neemt een herstelling maar enkele uren in beslag. Wil je toch niet blijven wachten? Neem dan een fiets en trek erop uit of neem een vervangwagen als het blijkt dat jouw bestelling toch meer tijd in beslag zal nemen. Wil je nog meer zekerheid? Lees dan verder, je kan je namelijk ook verwachten aan een garantie. Bij kleine schade geniet je van een levenslange garantie, bij grote schade krijg je twee jaar garantie op basis van het Euro-garant label.

Een offerte aanvragen

Hoe groot of klein de schade aan jouw wagen ook is, Carglass Carrosserie uit Malle verzorgt elk schadegeval met de nodige zorgvuldigheid en dringendheid. Garanderen dat je snel weer zonder zorgen de baan op kunt, dat is het belangrijkste doel dat het gehele team voor ogen heeft. Het bedrijf heeft zich onlangs aangesloten bij Carfixer. Zo vraag je snel een offerte aan en maak je meteen een afspraak!
Address of Carglass carrosserie Malle


Pictures

Get at quote from this repairer (and others to compare) for Free.

brand