Carrosserie Caribel

Misstraat 101, 2500 Koningshooikt
5.00
(0 comments)
Carrosserie Caribel

Carrosserie Caribel Lier

Ken je Carrosserie Caribel uit Lier al? Het bedrijf heeft door je jaren heen heel wat ervaring opgedaan en staat bekend om zijn kwalitatieve herstellingen. Daarnaast kan je ook genieten van een grote flexibiliteit en een snelle service. Wil jij jouw wagen laten herstellen? Dat kan elke weekdag van 09.00u tot 18.00u en vrijdag tot 17.00u.

Vlekkeloze service

Het team van Caribel streeft naar een vlekkeloze service. Ze werken steeds met respect voor de afgesproken bestekken en reparatietijden. Zo weet je op voorhand exact wat je kan verwachten van een reparatie bij Carrosserie Caribel uit Lier. Maar daarnaast stelt het bedrijf ook kwaliteit voorop. Men maakt steeds gebruik van hoogwaardige materialen en moderne apparaten. Ongeacht het merk, type of de schade maakt Caribel jouw wagen weer als nieuw. Voor welke diensten kan je rekenen op het team van Carrosserie Caribel? \* -Carrosserieherstellingen \* -Interieurherstellingen \* -Volledige opfrissing van de wagen \* -Glasherstellingen \* -Refurbishment Je kan er zeker van zijn, bij Carrosserie Caribel uit Lier wordt je wagen wordt met de beste zorgen herstelt.

Een offerte aanvragen

Tijdens de volledige duur van de herstelling kan stelt het Caribel een vervangwagen ter beschikking. Zo zal je van de reparatie zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Wil je meer informatie over de reparatietijden en tarieven? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Dit kan op een transparante en snelle manier via het platform van carfixer.
Address of Carrosserie Caribel


Pictures

Get at quote from this repairer (and others to compare) for Free.

brand