logo

Carrosserie Kontakt

Antwerpsesteenweg 75, 2840 Rumst
5.00
(0 avis)
Carrosserie Kontakt

Wie is Carrosserie Kontakt

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het herstellen van carrosserieschade? Carrosserie Kontakt beschikt over een team van 12 bekwame specialisten die ervaring hebben met het herstellen van alle merken en modellen. Eerst kan je je verwachten aan een persoonlijk ontvangst waarna jouw schadegeval uitvoerig wordt bekeken. Op deze manier kan men tot in detail het prijsbestek opmaken en de termijn bepalen. Zo weet je op voorhand wat je kan verwachten als je je wagen binnenbrengt bij Carrosserie Kontakt. Duurt de herstelling toch langer dan verwacht? Voor elke carrosserieherstelling staat er een vervangwagen klaar. Er is keuze uit 20-tal vervangwagens, er is er dus zeker wel eentje die bij jou past.

De troeven van Carrosserie Kontakt

Carrosserie Kontakt doet waar men goed in is sinds 1988. De vele jaren van ervaring zorgen ervoor dat zaakvoerders Walter en Hilde weten wat klanten van hen verwachten. In volgende opsomming kan je de verschillende troeven van het bedrijf ontdekken: * Haal en breng service * Open op zaterdagvoormiddag * Ruime parking en een goede bereikbaarheid * Snelle en vlotte service * Werken volgens de normen van Eurogarant * Reinigingsbeurt na elke herstelling

Een offerte aanvragen via carfixer

Je kan er zeker van zijn, bij Carrosserie Kontakt uit Rumst wordt je wagen met de beste zorgen hersteld. Daarnaast worden ook je zorgen omtrent verzekeringen uit handen genomen. Het bedrijf heeft een jarenlange overeenkomst met verzekeringsmaatschappijen waardoor de volledige procedure, zoals expertises en financiële afhandeling rechtstreekst via hen verloopt. Wil je meer informatie over de service van Carrosserie Kontakt? Vraag dan een offerte aan. Dit kan geheel transparant via het platform van Carfixer.
Adresse de Carrosserie Kontakt


Photos

Obtenir un devis de ce réparateur (ainsi que 2 autres pour comparer), gratuitement.

marque