Carrosserie Beerens

Boomsesteenweg 54, 2630 Aartselaar
4.60
(47 beoordelingen)
Carrosserie Beerens

Kennismaken met Carrosserie Beerens

Schade aan je wagen? Het kan snel gebeuren. Een kleine deuk of krasjes zorgen ervoor dat je wagen er niet meer als nieuw uitziet en ook grotere schadegevallen kunnen kopzorgen met zich meebrengen. Carrosserie Beerens voert elke herstelling met de nodige prioriteit uit zodat je zo snel mogelijk weer op de baan kan. Wat kan je verwachten van de service van Carrosserie Beerens? \* -Kostenbesparende technieken \* -Kwalitatief \* -Milieuvriendelijke materialen \* -Persoonlijke aandacht

Kleine of grote schade

Carrosserie Beerens deelt zijn assortiment op in twee verschillende onderdelen. Heb je parkeerschade of een klein deukje aan je auto? Dan valt dit onder Smart/Day Repair en kan je uitgaan van een snelle herstelling. Je kan er vaak zelfs ter plaatse op wachten terwijl je geniet van een heerlijke koffie. Daarnaast is deze Smart/Day Repair service ook altijd een stukje goedkoper. Door middel van de Spot Repair techniek wordt maar een deeltje van de auto gespoten. Het uitdeuken van kleine deukjes kan zonder spuiten gebeuren. Op deze manier kan het bedrijf ook een goedkopere service bieden omdat er niet geplamuurd en gespoten hoeft te worden. Heeft jouw wagen grotere schade opgelopen? Ook dan kan je bij Carrosserie Beerens terecht. Of het nu gaat om een deuk, kras, hagelschade of andere schade aan je wagen die gerepareerd moet worden, het team van goed opgeleide medewerkers staat steeds voor je klaar.

Vandaag nog een offerte aanvragen

Carrosserie Beerens doet er alles aan om de klant een zo transparant mogelijke service te bieden. Daarom maakt het bedrijf ook graag deel uit van Carfixer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, dit kan eenvoudig en snel via het platform.
Adres van Carrosserie Beerens


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk