Carrosserie Dinac

Dascottelei 145, 2100 Deurne
4.78
(96 beoordelingen)
Carrosserie Dinac

Carrosserie Dinac

Carrosserie Dinac uit Deurne is een familiebedrijf met een ruime expertise en dat zal je gegarandeerd merken. De zaakvoerders Anita Van Der Auwera en zonen Yannick en Nicklas hanteren steeds een persoonlijke aanpak. Elke klant krijgt de nodige hulp, service en aandacht. Bovendien heeft elk personeelslid een specifieke specialisatie. Het is een klein bedrijf maar je kan er dus voor vele uiteenlopende zaken terecht, denk maar aan het herstellen van carrosserieschade met originele onderdelen en het uitdeuken of polijsten van de carrosserie.

Waarom kiezen voor Carrosserie Dinac

Heb je schade opgelopen aan jouw wagen en ben je nog op zoek naar een professioneel carrosseriebedrijf? Lees dan even verder, in onderstaande opsomming maken we duidelijk wat je kan verwachten van Carrosserie Dinac: \* -Milieubewuste technieken \* -Vakkundig atelier \* -Vervangwagens ter beschikking \* -Rechtstreekse afhandeling met verzekeringsmaatschappijen \* -Moderne apparatuur \* -Partner van Five Star, een garantie op kwaliteit \* -Snelle offerte \* -Gekwalificeerd personeel Kortom, een correcte service met ‘net dat ietsje meer’.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen

Moeten we je nog vertellen dat je je bij Carrosserie Dinac kan verwachten aan een persoonlijke en kwalitatieve service? Het is een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft gevestigd als een vaste waarde in regio Deurne en omstreken. Wil je meer informatie, een persoonlijk gesprek of wil je ineens een offerte aanvragen? Dat kan. Carrosserie Dinac is een trouwe partner van Carfixer wat maakt dat je snel een eenvoudig over de nodige informatie kan beschikken.
Adres van Carrosserie Dinac


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk