Carrosserie Faes

Nijverheidsstraat 12, 2530 Boechout
4.73
(53 beoordelingen)
Carrosserie Faes

Meer weten over Carrosserie Faes

Bij Carrosserie Faes in Boechout ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor carrosseriewerken. De combinatie van de modernste technologieën en apparaten én gekwalificeerde mensen, dat maakt het bedrijf sterk. Op deze manier kan men voor elk schadegeval een oplossing bieden. Of het nu gaat om stormschade, schade door hagel, een zware aanrijding of een opfrissingsbeurt. Het team van Carrosserie Faes zorgt ervoor dat de carrosserie van jouw wagen er snel weer als nieuw uitziet.

De diensten

Voor welke diensten kan je terecht bij Carrosserie Faes? Het bedrijf stelt zich in staat een volledige service van a tot z aan te bieden, en dit tegen een marktconforme prijs. Herstellingen: je kan bij carrosserie Faes terecht voor alle verschillende soorten herstellingen, groot én klein. Depannage: je kan 24/24 rekenen op een depannage-service. Smart Repair: het bedrijf herstelt kleinere schadegevallen op een slimmere manier. Zo kan je snel weer de baan op. Een schadegeval brengt altijd wel kopzorgen met zich mee. We kunnen namelijk onze wagen niet meer voor een langere tijd missen en ook de kosten die het met zich meebrengt zijn niet altijd welgekomen. Als je contact opneemt met Carroserie Faes kan hoef jij je niet langer zorgen te maken. Het bedrijf hanteert een transparante en snelle manier van werken.

Een offerte aanvragen

Carrosserie Faes maakt graag deel uit van Touring CarFxer. Het bedrijf gelooft in een transparante service om te garanderen dat de klanten niet voor verrassingen komen te staan. Wens je meer informatie over de service en diensten van Carrosserie Faes? Of wil je meteen een prijsbestek laten opmaken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Dit kan eenvoudig en snel via Touring Carfixer.
Adres van Carrosserie Faes


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk