Carrosserie Ludikhuyze

Ferdinand Coosemansstraat 162-164, 2600 Berchem
4.64
(31 beoordelingen)
Carrosserie Ludikhuyze

Over Carrosserie Ludikhuyze

Schade aan je wagen? Dat is snel gebeurd. Een oplossing vinden zodat je opnieuw snel de baan op kunt is vaak een ander verhaal. Carrosserie Ludikhuyze maakt hier het verschil en neemt al je zorgen uit handen. Het bedrijf weet als geen ander dat klanten op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en transparante oplossing.

De manier van werken

Heeft je auto enkele schrammetjes opgelopen? Of zijn je koplampen wat mat of bekrast? Dit soort kleine carrosserieschade zorgt ervoor dat jouw wagen er niet meer als nieuw uitziet. Een opknapbeurt bij een carrosseriebedrijf is op dat ogenblik waarschijnlijk een goede oplossing. Maar natuurlijk wil jij je wagen niet dagenlang missen. Daarom zorgt het team van Carrosserie Ludikhuyze steeds voor een snelle afhandeling. Daarnaast kan je ook een vervangwagen aanvragen. Er is keuze uit zowel een automaat als handgeschakelde wagen. Het team is niet alleen gespecialiseerd in carrosserieherstellingen. Het bedrijf beschikt over een computergestuurd labo waardoor men ook wagens metallic kan lakken.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen

Carrosserie Ludikhuyze gelegen in Antwerpen is een vaste partner van Carfixer. Ze willen hun klanten voldoende transparantie bieden zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Gebruik het platform om eenvoudig en snel een offerte aan te vragen. Daarna maak je makkelijk een afspraak online.
Adres van Carrosserie Ludikhuyze


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk