Carrosserie Moerman

Wijmenstraat 22, 9030 Mariakerke
4.78
(85 beoordelingen)
Carrosserie Moerman

Carrosserie Moerman is al drie generaties een begrip tot ver buiten Gent, voor elke carrosserie herstelling.

Carrosserie Moerman is al drie generaties een begrip tot ver buiten Gent, voor elke carrosserie herstelling. Want piekfijn vakwerk, een bliksemsnelle service en een vlekkeloos dossier zijn onze handelsmerken. Dat maakt van ons een gegeerde partner voor particulieren én verzekeringsmaatschappijen over heel Vlaanderen. Carrosserie herstelling - met de juiste mensen en het juiste materieel Uw kwaliteitsgaranties voor een vlekkeloze carrosserie herstelling? Onze werkruimte is uitgerust met recente toptechnologie. Zoals de modernste uitdeukapparatuur (Celette-richtbanken), twee spuitcabines en een verflab. En onze ervaren experts – één voor één gepassioneerd door het vak, en echte perfectionisten. Dat betekent dat zij pas tevreden zijn als uw wagen er als nieuw uitziet. Bovendien zijn zij via regelmatige bijscholingen mee met de nieuwste trends en technieken. Carrosserie herstelling met een hart voor u én het milieu U staat centraal in onze dienstverlening. Dat merkt u aan onze snelle en vlekkeloze service, en onze vloot vervangwagens. Maar ook het milieu is blij met onze aanpak. Want wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke, watergedragen lakken. En voeren een waterdicht afval- en recyclagebeleid. U krijgt dus proper werk – bij elke carrosserie herstelling.

Voor welke services kan je nog terecht bij dit carrosseriebedrijf?

* -Herstellen van kleine deuken zonder spuiten * -Herstellen of vervangen van autoruiten * -Richten en meten van een wagen * -Uitvoeren van poliertechnieken die uw wagen weer doen blinken * -Herstellen van carrosserieschade inclusief spuiten

Carrosseriewerken volgens de regels van de kunst

Een perfect eindresultaat start met een goede voorbereiding – ook bij carrosseriewerken. Daarom richtten wij in onze werkplaats speciale was- en voorbereidingszones in. En aparte ruimtes voor de herstelling of vervanging van de beschadigde onderdelen van uw carrosserie. Tijd om een fris kleurtje te spuiten? Dat doen we in een van de twee spuitcabines, en uw lakverf mixen we in het verflab. Daarna alleen nog de omzichtige montage van uw carrosserie en ... klaar. Uw wagen is snel en vlekkeloos hersteld!
Adres van Carrosserie Moerman


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk