Carrosserie Rijhove

Frans van Ryhovelaan 251-261, 9000 Gent
4.69
(77 beoordelingen)
Carrosserie Rijhove

Schade opgelopen? Carrosserie Rijhove zorgt voor een oplossing!

Heb je een ongeval gehad met de wagen? Of stoor jij je al langer aan dat kleine deukje? Spring dan eens binnen bij Carrosserie Rijhove. Voor je het weet ziet jouw wagen er weer als nieuw uit. Veertien gepassioneerde vakmensen werken er dag in dag uit om de klanten te geven wat ze nodig hebben, een persoonlijke, kwalitatieve en vlotte service. Voor vele verschillende schadegevallen heeft het team van Carrosserie Rijhove wel een oplossing. Bovendien is het bedrijf erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen in België. Je kan dus zeker zijn van een snelle afhandeling.

De diensten

Het team van Carrosserie Rijhove beschikt over de nodige expertise om jouw wagen van A tot Z te herstellen. Of het nu gaat om een kleine herstelling of een grotere reparatie, het team denkt altijd met je mee. Eerst wordt er een prijsbestek opgemaakt zodat je steeds op voorhand weet wat het kostenplaatje van de herstellingswerken zal zijn. Maar wat kan je verder nog verwachten van de service van dit bedrijf?

Vraag meteen een offerte aan

Carrosserie Rijhove is een familiebedrijf dat niet meer weg te denken is uit het Gentse. Rita, Nick en Fabienne zorgen al jarenlang voor een vlekkeloze service. Je neemt contact op, ontvangt een vrijblijvende offerte op maat en voor je het weet kan jij je wagen in uitstekende staat alweer terug gaan ophalen. Wil je meer weten over de service en diensten van dit bedrijf? Wil je een offerte op maat of wil je gewoon zo snel mogelijk een oplossing voor jouw carrosserie-probleem? Klik dan nog even verder. Carrosserie Rijhove is een trouwe partner van Touring Carfixer. Dit heeft tot gevolg dat je snel, eenvoudig en vrijblijvend een offerte kan aanvragen.
Adres van Carrosserie Rijhove


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk