Carrosserie Santvoort

Glasstraat 27, 2170 Merksem
4.81
(35 beoordelingen)
Carrosserie Santvoort

Meer weten over Carrosserie Santvoort

Laat jij je wagen herstellen door Carrosserie Santvoort? Dan weet je zeker dat je wagen in goede handen is. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector en weet als geen ander hoe men klanten met een schadegeval op de best mogelijke manier kan verder helpen. Of het nu gaat om glasschade, kleine deukjes, koplampherstellingen of enkele kleinere schrammetjes. Het team van Carrosserie Santvoort zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer de baan op kunt met een wagen die er weer als nieuw uitziet.

De troeven van het bedrijf

Je kan bij Carrosserie Santvoort terecht voor een volledige herstelling. Het team voert alle zaken zorgvuldig uit, van A tot Z. Wat kan je verder nog verwachten als je je wagen binnenbrengt bij dit carrosseriebedrijf? \* -Gratis en vrijblijvende offerte \* -Uitdeuktechniek zonder spuiten \* -Erkend hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen \* -Gratis vervangwagen ter beschikking \* -Eigen computergestuurd verflabo waardoor het bedrijf een brede waaier van services kan bieden \* -Herstellingen van alle merken en modellen

Een offerte aanvragen

Bij Carrosserie Santvoort kan je terecht voor het gehele pakket. Enerzijds hecht het bedrijf veel waarde aan een persoonlijke en kwalitatieve service. Daarnaast is men er ook van overtuigd dat is het belangrijk is te blijven investeren in gekwalificeerde mensen en degelijke materialen. Het is deze combinatie die het bedrijf door de jaren heen zo sterk heeft gemaakt. Heb je schade opgelopen aan jouw wagen en wil je zo snel mogelijk weer de baan op? Vraag dan snel een offerte aan. Om 100% transparantie te bieden heeft het bedrijf ervoor gekozen zich aan te sluiten bij Carfixer. Dit maakt het voor jou nog net iets gemakkelijker om een offerte aan te maken en een afspraak in te plannen.
Adres van Carrosserie Santvoort


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk