Carrosserie Tom Peers

Bistweg 74, 2520 Broechem
4.80
(16 beoordelingen)
Carrosserie Tom Peers

Carrosserie Tom Peers uit Broechem

Ken je Carrosserie Tom Peers uit Broechem al? Het team heeft door je jaren heen heel wat ervaring opgedaan en staat dus nog altijd gekend om zijn kwalitatieve en grondige herstellingen. Daarnaast kan je ook genieten van een grote flexibiliteit en een snelle service. Wil jij jouw wagen laten herstellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

Zwaar schadegeval of lichte krassen

Heb je een zwaar schadegeval of heeft jouw wagen lichte krassen opgelopen? Het team bekijkt elke wagen met de nodige precisie. Voor welke herstellingen kan je bij Carrosserie Tom Peers terecht? \* -Het verwijderen van deuken \* -Het opknappen van doffe koplampen \* -Het verwijderen van roest \* -Het overspuiten van je auto Je kan bij het bedrijf voor terecht voor vele herstellingswerken aan je wagen. Heb je toch nog een specifieke wens of vraag? Aarzel dan niet en neem contact op. Carrosserie Tom Peers bezorgt jou spoedig een offerte op maat.

Een offerte aanvragen

Als je bij dit bedrijf aanklopt voor de schade aan jouw wagen wordt er eerst een dossier opgemaakt. Ze omschrijven daarin alle beschadigingen, groot en klein waarna ze zo snel mogelijk aan de slag gaan. Dit alles om te garanderen dat je de auto achteraf piekfijn weer in handen krijgt én dat de herstellingen vlot verlopen. Kan jij jouw wagen niet voor een lange tijd missen? Het bedrijf beschikt over een uitgebreid wagenpark met vervangwagens. Carrosserie Tom Peers uit Broechem is een trouwe partner van Carfixer. Dit maakt het voor jou nog eenvoudiger om een offerte aan te vragen en een afspraak in te plannen.
Adres van Carrosserie Tom Peers


Fotos

Vraag gratis een offerte aan bij deze hersteller (je krijgt er ook nog van 2 andere herstellers)

Automerk